Χαιρετισμός Υποψηφίων Δημάρχων Νομού Έβρου

Μετά την ανακοίνωση των Υποψηφίων Δημάρχων, ο Bουλευτής Έβρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με απόφαση της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας ορίσθηκαν οι επιλογές της μεγάλης αυτής Παράταξης για τη διεκδίκηση των αξιωμάτων των Δημάρχων στους Δήμους της χώρας.

Μετά από σοβαρή αξιολόγηση, με κριτήρια την προσωπικότητα των υποψηφίων, την δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες, την ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης, το συμφέρον των πολιτών και την ικανότητα αντιμετώπισης των σημερινών σύνθετων απαιτήσεων της εποχής μας, επελέγησαν για το Νομό μας, στελέχη που ανταποκρίνονται σε όλα τα παραπάνω.

Στελέχη που δοκιμάστηκαν στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε ως Δήμαρχοι, είτε ως Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πορεία τους έδειξε ότι διαθέτουν τα εχέγγυα για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος.

Και απέδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Στις κρίσιμες εκλογές του Οκτωβρίου, που θα καθορίσουν το μέλλον των Δήμων του Νομού μας για τα επόμενα χρόνια, καλούμαστε να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ:

  • για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης τον Χρήστο Κούρτη,
  • για τον Δήμο Φερών τον Νίκο Γκότση,
  • για τον Δήμο Τυχερού τον Γιώργο Δημούτση,
  • για τον Δήμο Διδυμοτείχου τον Χρήστο Τοκαμάνη,
  • για τον Δήμο Ορεστιάδας τον Γρηγόρη Τζότζολα,
  • για τον Δήμο Βύσσας τον Βαγγέλη Μαρασλή.

Και να δώσουμε με την ψήφο μας την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, για ένα ευοίωνο μέλλον

Από το Γραφείο Τύπου

Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου

Βουλευτή Έβρου