Χαιρετισμός προς υποψηφίους Νομάρχες Ροδόπης - Έβρου

Λίγους μήνες πριν από τις κρίσιμες Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές της χώρας μας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επέλεξε τους επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Νομαρχιακών Εκλογών για την Υπερνομαρχία Ροδόπης - Έβρου.

Με κύριο και αποκλειστικό γνώμονα το Εθνικό και τοπικό συμφέρον της κοινωνίας των πολιτών, τη βελτιστοποίηση των συνθηκών και των προσπαθειών, που η ίδια η Κυβέρνηση καταβάλει και αγωνίζεται για ανάπτυξη και δημιουργία στην περιφέρεια και στην περιοχή αυτή.

Οι νέες συνθήκες και οι προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, σε όλους τους τομείς (ανάπτυξη, γεωργία, Δημόσια Διοίκηση, Παιδεία, κοινωνία, πολιτισμός, ποιότητα ζωής), σε συνάρτηση με τη Νέα Διακυβέρνηση και με το Δ’ ΚΠΣ, απαιτούν νέους ανθρώπους ικανούς να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες αυτές ανάγκες.

Απαιτούν υποψηφίους που με νέα αντίληψη, απεγκλωβισμένοι από ιδεοληψίες και αγκυλώσεις μακροχρόνιας διαχείρισης, να δώσουν ένα νέο όραμα και μια δυναμική ώθηση, τόσο στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων, όσο και στην προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Απαιτούν ανθρώπους που να μπορούν και να σχεδιάζουν και να υλοποιούν. Με σύνεση, με διάθεση συνεργασίας, με υπευθυνότητα.

Αυτούς τους στόχους καλούνται να υπηρετήσουν τρία ικανά στελέχη:

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΠΑΣΗΣ για τη θέση του Υπερνομάρχη, ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΤΣΗΣ για τη θέση του Νομάρχη Έβρου και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ για τη θέση του Νομάρχη Ροδόπης.
Αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τον μεγάλο αγώνα της διεκδίκησης.

Μαζί με όλους αυτούς που κατά καιρούς, και κύρια σήμερα, υπηρέτησαν και υπηρετούν την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ανταποκρίθηκαν επάξια στην ευθύνη της εκπροσώπησης από τη δύσκολη θέση της μειοψηφίας και αποδείχτηκαν ικανοί μαχητές των ιδεών και των θέσεων τους.

Και μαζί με αυτούς, όλοι οι πολίτες – εμείς – που οραματιζόμαστε έναν Έβρο και μια Ροδόπη, τους δυο Νομούς, πιο δυνατούς, πιο εύρωστους, πιο σύγχρονους.
Σε αυτόν τον αγώνα, για το Μέλλον, καλούμαστε ΟΛΟΙ μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία, να συστρατευούμε και να δώσουμε το ισχυρό μας ΠΑΡΟΝ.

Και τα το πράξουμε.