Σαμαράς και Δερμεντζόπουλος στους ακρίτες του βορείου Έβρου

Το βόρειο Έβρο, την περιοχή από όπου κατάγεται ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος συνόδευσε τον Πρόεδρο της ΝΔ στην περιοδεία του στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας. Ο πρωθυπουργός και ο Υφυπουργός Παιδείας επισκέφθηκαν τις Καστανιές και το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 που φρουρεί την περιοχή. Εκεί τον κ. Σαμαρά και τον κ. Δερμεντζόπουλο υποδέχθηκαν ο υποστράτηγος Αντώνιος Βιτετζάκης και ο ταξίαρχος Ιωάννης Μακρής.

Ο πρωθυπουργός έχοντας στο πλευρό του τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο για τη λειτουργία του αποτρεπτικού φράχτη που έχει στηθεί στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

O Αντώνης Σαμαράς και ο Υφυπουργός Παιδείας χαιρέτησαν έναν-έναν τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο και στη συνέχεια προχώρησαν μέχρι τη συνοριακή γραμμή, επιθεωρώντας τα οχυρωματικά έργα και τον αποτρεπτικό φράκτη ξεκινά από τις Καστανιές και αναπτύσσεται στην περιοχή της ελληνικής όχθης του Έβρου.