Ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Για την πορεία υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων στην περιοχή του Έβρου συζήτησαν ο Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε τον κ. Δερμεντζόπουλο για την πορεία υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή του Έβρου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η κατασκευή της περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης και η σύνδεση της με το λιμάνι της πόλης και την Εγνατία οδό και την ανακοίνωση για την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ του σιδηροδρόμου από Στρυμόνα μέχρι και το Ορμένιο.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τα προγραμματιζόμενα έργα ως ανάσα πνοής για την ελληνική οικονομία και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, ενώ δεσμεύθηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις μέσα από τη Βουλή την υλοποίηση τους.

Οι κ.κ. Δερμεντζόπουλος και Πέτροβιτς συζήτησαν διεξοδικά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην όχθη του Έβρου από τις πλημμύρες των προηγούμενων εβδομάδων, αλλά και τον τρόπο ανακούφισης των αγροτών, των κτηνοτρόφων και εν γένει των πλημμυροπαθών.