Ευχές Πρωτοχρονιάς

Ο σημερινός κόσμος είναι πολύ δύσκολος, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο μέσα σε ένα τέτοιο κόσμο να εκφράσει ο καθένας μας αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται. Παντού επικρατούν περίεργες συνθήκες οικονομικές, εθνικές, θρησκευτικές, πολιτικές, εν γένει κοινωνικές και εντοπίζονται όλο και πιο έντονα απόπειρες παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού του ανθρώπου, προς σκοπούς που είναι ξένοι προς την αξία και το σεβασμό της προσωπικότητάς του.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, εύχομαι ο καινούριος χρόνος να αποκαταστήσει στο νομό μας, στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο τις συνθήκες δικαιοσύνης, ηρεμίας, ειρήνης και αγάπης. Όλοι μας, με υγεία, αλληλεγγύη και ψυχραιμία να εργαστούμε για αυτά που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε.

Εύχομαι και θα δουλέψουμε όλοι για αυτό, ο τόπος μας, το 2009, να γνωρίσει την ανάπτυξη και την πρόοδο που του αρμόζει με νέες ευκαιρίες και νέες προσπάθειες για το καλύτερο.

Εύχομαι στις οικογένειες όλου του Έβρου να ζήσουν μια χρονιά γεμάτη ευημερία, ελπίδα, αγάπη και προκοπή. Μια χρονιά καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. Σε όλους τους τομείς.

Καλή χρονιά σε όλους.