Επιστολή προς τα Μ.Μ.Ε.

Από το πολιτικό γραφείο του Υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Έβρου κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου

Με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις Εθνικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, ο υποψήφιος Βουλευτής απευθύνει την κάτωθι ανοιχτή επιστολή:

«Εβρίτισσες και Εβρίτες,

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική μάχη. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής στέκονται με σοβαρότητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια στο ύψος των περιστάσεων που επιτάσσει η ανάγκη για αλλαγές, ώστε η Ελλάδα μας να ανταποκριθεί στις συνθήκες που έχει επιβάλει η οικονομική κρίση και οι χρόνιες παθογένειες του κρατικού μηχανισμού. Σ’ αυτή τη μάχη ζητώ την στήριξη σας.

Φίλες και φίλοι,

Από το 2004 μου αναθέσατε το ύψιστο καθήκον να αγωνίζομαι για τα ζητήματα του ακριτικού μας Έβρου. Από την πρώτη μέρα της εκλογής μου μέχρι και σήμερα πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα αξιόπιστα. Έχω διαρκή παρουσία στο νομό. Οι πόρτες των πολιτικών μου γραφείων είναι μονίμως ανοιχτές προς όλους τους πολίτες του Έβρου, ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζουν. Προσπαθώ ακούραστα για την επίλυση των ζητημάτων των πολιτών του νομού, αλλά και για την εξασφάλιση εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του Έβρου. Κάθε μέρα είναι και μια ευκαιρία να διεκδικώ για τον Έβρο. Χρέος μου είναι να φέρνω τον ακριτικό Έβρο στα κέντρα των αποφάσεων. Σκοπός μου να θέσουμε τον νομό στο επίκεντρο των πολιτικών για την περιφέρεια, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες όχι μόνο σε κάθε Εβρίτισσα και Εβρίτη, αλλά σε όλους τους Έλληνες.

Φίλες και φίλοι,

Η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα, η δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης με τους πολίτες, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου, η εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος, η πρόοδος και η δικαιοσύνη αποτέλεσαν και αποτελούν αδιαπραγμάτευτους στόχους στην μακρά ενασχόλησή μου με τα κοινά, σε όποιες θέσεις ευθύνης ανέλαβα στους συνδικαλιστικούς φορείς, την τοπική αυτοδιοίκηση, τη Βουλή.

Η στήριξη σας και η συμμετοχή σας στους διαρκείς αγώνες μου είναι συγκινητική. Μου δίνετε καθημερινά κουράγιο και θάρρος να συνεχίζω να διεκδικώ, να υπερασπίζομαι, να δουλεύω για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών του Έβρου. Θεωρώ ότι κάθε μέρα κρίνομαι για τις επιδόσεις μου και για το κατά πόσο ανταπεξέρχομαι στις ευθύνες που οι Εβρίτισσες και οι Εβρίτες μου έκαναν την τιμή να μου αναθέσουν. Η καθημερινή επαφή και η συνεργασία μαζί σας καθώς και η πεποίθηση ότι κάνω το χρέος μου απέναντι στους πολίτες του ακριτικού Έβρου και κατ’ επέκταση σε όλους τους Έλληνες είναι για μένα η χαρά και η ανταμοιβή της ενασχόλησης με την πολιτική, της ακούραστης καθημερινής προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Στις 4 Οκτωβρίου ζητώ όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή του Έβρου.

Στις 4 Οκτωβρίου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης και προσδοκίας, για να αναλάβω και πάλι με πλήρη συναίσθηση αλλά και με χαρά τις πολιτικές μου ευθύνες για όλους Εσάς, για τον Έβρο, για την Ελλάδα. Με μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.

Φιλικά,

Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος