Βιβλία σε σχολεία του Πειραιά δώρισε ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος

Με 100 βιβλία θα ενισχυθούν βιβλιοθήκες σχολείων του Πειραιά ενόψει των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Τα βιβλία αυτά θα προέλθουν από το φιλανθρωπικό bazaar του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM

Σε μια διπλή συμβολική κίνηση προχώρησε ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος. Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε την Παρασκευή το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από όπου εκπέμπει ζωντανά το πρόγραμμά του ο ραδιοφωνικός σταθμός Βήμα FM στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου bazaar βιβλίου και προσέφερε 100 ευρώ για την αγορά ισόποσων βιβλίων.

Τα έσοδα από τη φετινή εκδήλωση θα διατεθούν στην Κοινοφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά, ενώ τα βιβλία που προσέφερε ο Υφυπουργός Παιδείας θα μοιραστούν σε βιβλιοθήκες σχολικών μονάδων στον Πειραιά.

 

Ο Υφυπουργός Παιδείας μίλησε στις δημοσιογράφους Μαρία Λεμονιά και Ελένη Καραμίχαλου που παρουσιάζουν την εκπομπή «Τα κακά κορίτσια» για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τις επικείμενες αλλαγές στη λειτουργία του δημοτικού σχολείου, αλλά και για τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα στον Έβρο.

Μαζί με τον Υφυπουργό Παιδείας στο στούντιο του Βήμα FM βρέθηκε και ο Στέλιος Δασκαλάκης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πρόεδρος του ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.